Opis
Bett’r Bezglutenowa mieszanka ciasteczek piernikowych, BIO 350g
Przygotuj je w kilku prostych krokach – do mieszanki dodaj wodę, mleko lub napój roślinny według własnego uznania i tłuszcz, uformuj ciasteczka i upiecz je. Najlepszym prezentem świątecznym dla Ciebie jest szczęście Twoich bliskich – spraw im radość domowymi bezglutenowymi ciasteczkami!
Przygotowanie:
- Rozgrzej piekarnik do 185°C (165°C w przypadku piekarnika z termoobiegiem). Przygotuj blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia.
- Do miski wlać masę ciasteczkową, dodać 55 ml oleju lub roztopionego masła i 105 ml wody, mleka lub napoju roślinnego.
- Mieszaj, aż powstanie ciasto. Ciasto rozwałkować na grubość około 5 mm i wycinać pożądane kształty.
- Piec w temperaturze 185°C (165°C w przypadku piekarnika z termoobiegiem) przez 10-12 minut.
BG-BIO-02.
Rolnictwo UE/Spoza UE.
Składniki: cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, mąka z manioku*, bezglutenowa mąka owsiana*, białko chia*, cynamon cejloński w proszku*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: kamień nazębny, substancja wypełniająca: wodorowęglan sodu), imbir w proszku* (0,6%), wanilia bourbon w proszku*, kardamon w proszku*, sól, goździki w proszku*.
*produkt pochodzący z rolnictwa ekologicznego
Energia 1556kJ / 368kcal
Tłuszcz 2,0g, w tym kwasy nasycone 0,4g,
Węglowodany 78g, w tym cukry 38g
Błonnik 6,1g
Białko 6,8g
Sól 0,43g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.